Textielontwerpen | Barbara Medo

Barbara Medo Textiles Design with cracked patterns using laser cutting, engraving, embroidery, heat pressing & flock ::

“Een flinterdunne streling” van Barbara Medo is een concept voor gordijnen. De kleuren laten een helling zien met transparantie en glans. Voor deze collectie heeft Medo gebruikgemaakt van lasersnijtechnieken, gravure, borduurtechnieken en hitte-perstechnieken.
Barbara Medo is een mode- en interieurontwerper evenals een schepper van stemmingen en sferen. Haar werk is geïnspireerd door jaar dromen. Ze houdt ervan hoe haar brein connecties maakt tussen werkelijkheid en fantasie. De grens ertussen is hun en het combineren van de twee werelden in de echte wereld ziet zij als haar grootste uitdaging.
Barbara medo 2 Barbara medo 3Geef een reactie