Huiskamerexposities | Jacobastraat | 4 juli 11:00-17:00

Uitnodiging Huiskamerexposities Jacobastraat

Je bent van harte welkom!

Op 4 juli a.s. open ik met 6 andere kunstenaars de deuren. Je kunt ons werk bewonderen in een ongedwongen huiskamersfeer of in een atelier (aan huis).

De afgelopen tijd heb ik samen met mijn buurvrouw Quirine van der Hoeven hard gewerkt aan de organisatie van dit inspirerende evenement. We hebben een ontzettend leuke buurt met veel kunstenaars die graag hun werk aan jou willen laten zien. Met deze deelnemers bieden we je een gevarieerd aanbod; de visuele handschriften, bedoelingen en de technieken van de kunstenaars zijn gevarieerd en inspirerend.

Ik zal een tipje van mijn sluier oplichten: bij mij kun je onder andere nieuwe tekeningen en nieuwe dessins bewonderen.

Ik heb er erg veel zin in! Het evenement zou helemaal compleet zijn met jou erbij!

Ik hoop je te zien op 4 juli. En neem gerust vrienden, familieleden of anderen mee! Iedereen is welkom!

Veel kunstige groetjes, MariekeGeef een reactie