Over mij als kunstenaar

Profile | Dit ben ik

Ik ben Marieke Matthijs, zelfstandig kunstenaar. 

Iedereen heeft dromen. Mijn droom is dat kunst gemakkelijker een plek krijgt in jouw leven. Mijn focus ligt op het creëren van kunst voor diverse budgetten met een oog voor het combineren van kunst met praktische toepassingen. Ik noem dit kunstproducten. Ik gebruik verschillende technieken en materialen zodat mijn werk verassend en fris blijft. Verder ben ik een creatief gesprekspartner, een meedenker en ideeëngenerator.

Ook breng ik inspirerende ontwikkelingen op het gebied van design, kunst, textiel/mode en out-of-the-box-thinking naar jou toe. Blijf mijn blog volgen, schrijf je hieronder in voor mijn E-zine of volg me op social media. Daar deel ik inspirerende dingen met jou! Helemaal voor niets.

Ik ben altijd te porren voor (creatief/visueel) advies, grafisch ontwerp, en sparren bij een kop koffie.

Connect met mij via de bovenstaande icoontjes of bekijk mijn portfolio op: mariekematthijs.nl


Schrijf je in voor UNTITLED | E-zine van een kunstenaar

Het 3-wekelijkse emailmagazine waarin je leest en ziet over mijn leven als kunstenaar, inspiratie opdoet en gebruik kan maken van mooie bonussen.


Overview E-zine